Selecteer een pagina

Werkzaamheden

Met een mooi portfolio van uiteenlopende projecten garanderen wij schilderwerk met een prachtig resultaat en kwaliteit zoals je het verwacht. Wij hebben ruime ervaring in de onderhouds- en renovatiemarkt. We bieden zowel particulieren als de zakelijk markt een uitgebreid scala van onderhoudswerkzaamheden aan.

Dit doet uw vakschilder

Wij werken voor onder andere particulieren, bedrijven, instellingen en Verenigingen van eigenaren (VVE’s). Wij werken 4 seizoenen, binnen en buiten, en staan altijd voor u klaar met de beste service.

binnen schilderwerk

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Wij houden van dat vak. Het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen is onze specialiteit. 

buiten schilderwerk

Een goed geschilderd pand is een mooi, maar ook praktisch. 

Een goede verflaag geeft uw vastgoed de nodige bescherming tegen weersomstandigheden, slijtage en vocht en schimmels.

Timmerwerk

Onder timmerwerk valt alles in en om het huis wat van hout is of van hout kan worden gemaakt, inclusief de afwerking. Van een kastenwand op maat tot renovatie van uw kozijnen, tot een complete verbouwing.

Houtrot vervanging

Onze specialisten verwijderen en vervangen de door houtrot aangetaste delen. Zo voorkomen we dit proces in de toekomst.

Het betreft preventieve maatregelen die zorgen dat u langer geniet van uw woning of bedrijfspand.

Glaszetten

Glaszetten is een secuur werk en moet zorgvuldig gebeuren voor een perfect resultaat. Het is vooral belangrijk om ruimte tussen raam en kozijn te houden. Wij weten uiteraard exact hoeveel waardoor u jarenlang plezier ervaart van uw nieuw geplaatste glas.

Vliesbehang plakken

Glasvliesbehang is toe te passen op diverse ondergronden, zoals gipskarton, gestukte of betonnen wanden en daarom ideaal voor nieuwbouw- en renovatiewoningen. Kleine scheuren en barsten in uw wand zijn verleden tijd. Om een perfect glad resultaat te behalen, is vakmanschap en professioneel materiaal vereist. 

Wandafwerking

Mooie gestucte wanden in uw woonkamer zijn het visitekaartje van uw woning, uiteraard wilt u dat deze er stralend uitkomen te zien uitzien. Wij zorgen er voor dat uw woning er weer als nieuw uit.

Kleuradvies

Het binnenschilderwerk in je huis kan de sfeer van jouw interieur sterk bepalen. Door de juiste combinatie van kleuren en effecten komt een ruimte geheel tot zijn recht. Onze schilders weten wat kleur met een ruimte doet. Wij adviseren je hier graag over. 

Totaalonderhoud

U kunt de totale onderhoud van uw woning of vastgoed met een gerust hart aan ons uitbesteden. Wij leveren kwaliteit, service en garantie.